Uitnodiging Viering in Wijgmaal (Leuven) op 06.11.2016

 

Over Hoop

 

De jaarlijkse viering van Met Lege Handen vindt plaats op zondag 6 november 2016. Ook dit jaar zullen getuigenissen, muziek, rituelen en symbolen herkenning en troost geven bij de herinnering aan ons gestorven kind.

 

Het thema is Over Hoop.

Hoe het overlijden van ons kindje ons leven overhoop heeft gehaald. Niks is nog hetzelfde. Er was een tijd van voor en er is een tijd van na de geboorte van ons kind.

Deze Viering zal ook aandacht geven aan Hoop. Hoe we in onze kwetsbaarheid de kracht kunnen vinden om hoopvol betekenis te geven aan de relatie met ons gestorven kind. Van kwetsbaarheid naar kracht.

Naast de aandacht voor enkele hoopvolle projecten van lotgenoten zal ook Johan Maes, rouwtherapeut en auteur van o.a. 'Ze zeggen dat het overgaat' en 'Gehavend' komen spreken over Hoop en Veerkracht.

 

Alle leden eventueel vergezeld door familie, vrienden, steunfiguren en broertjes en zusjes vanaf de leeftijd van 2,5 jaar zijn welkom op de Viering.

Op de herinneringstafel kan je een foto of een andere tastbare herinnering van je kindje plaatsen.

Zoals elk jaar stellen we graag een dessertenbuffet samen. Voel je vrij om iets uit je oven te toveren.

 

Van harte welkom aan ouders, broertjes/zusjes, familie en vrienden!

 

Vrijblijvende oproep

 

Voor de praktische ondersteuning zijn we op zoek naar familie en vrienden die willen helpen. We zoeken nog helpende handen bij de kinderwerking, klaarzetten van de bar, afwassen en opruimen.

Hiervoor stuur je best een mailtje naar Liesbeth via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Praktisch

 

Datum: zondag 6 november 2016

Onthaal: vanaf 13.45 uur

Viering: 14.30 uur

Locatie: De Zonnewijzer (Steinerschool Leuven)

Inschrijven is verplicht en kan via ons online inschrijvingsformulier.