De corona uitbraak heeft een zware impact op het leven van elk van ons. Voor onze eigen veiligheid moeten we onszelf zo veel mogelijk sociaal isoleren. Sociale isolatie is zwaar, des te meer voor mensen die het emotioneel moeilijk hebben.

Met Lege Handen is een vzw van en voor lotgenoten; ouders van een overleden baby. Ook in deze tijden willen wij er zijn voor andere sterrenouders.

 

Omdat onze praatgroepen de komende weken niet kunnen doorgaan zal Met Lege Handen in samenwerking met het Berrefonds online praatgroepen, ofwel online koesterbabbels aanbieden. We nemen de tijd om in kleine groepjes even stil te staan bij onze sterrenkindjes, bij hun gemis en bij onze eenzaamheid in deze moeilijke tijden.

Wie graag eens wil deelnemen aan een online babbel vragen we uit praktische overwegingen om enkele gegevens. Dit kan via deze link: https://tinyurl.com/onlinekoesterbabbel .

 

Online praatgroepen zijn ook niet voor iedereen weggelegd, sommige mensen luchten hun hart liever anoniem. Daarom willen we sterrenouders ook de mogelijkheid bieden tot een privé babbel met één van onze vrijwilligers die de praatgroepen begeleiden. Er wordt een tijdstip afgesproken voor een telefonisch gesprek. Indien interesse, en voor meer info, kun je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.