Search
× Search

Lid worden

Als lid van Met Lege Handen ontvang je ons tijdschrift ’t Lichtpuntje, nieuwsbrieven, uitnodigingen voor activiteiten, enz…  Ook je verzekering is in orde bij deelname aan onze activiteiten zoals praatgroepen, de viering of familiedag, enz…

Je blijft lid van Met Lege Handen vzw totdat je zelf opzegt. Wens je je gegevens volledig te laten schrappen, dan kan dat via e-mail naar leden@metlegehanden.be

Om lid te worden vul je klik je op onderstaande knop en vul je het formulier in. We contacteren je daarna zo snel mogelijk.

Een abonnement op het papieren Lichtpuntje kost 15€/jaar.  Met dit bedrag komen we net uit de kosten voor het drukken en het verzenden van het Lichtpuntje.

Ons lidmaatschap bij Met Lege Handen blijft wel gratis.

Zo kan iedereen die dit wenst gratis deelnemen aan praatgroepen, de jaarlijkse viering en de familiedag.  De Lichtpuntjes zal iedereen ook digitaal doorgestuurd krijgen.  Ook de Sterrenpost blijft aanwezig in ons gratis lidmaatschap voor Belgische leden, zodat je rond de geboortedatum van je kindje een kaartje voor hem of haar blijft ontvangen.

Ouders die in Nederland wonen krijgen een betalingsuitnodiging van 25€ per jaar om de verzendkosten van 't Lichtpuntje en de sterrenpost te kunnen dekken.

Copyright 2024 Met Lege Handen
Back To Top