Search
× Search

Praatgroepen

Met Lege Handen organiseert praatgroepen in Vlaanderen. Tijdens een praatgroep ontmoet je andere lotgenoten. Je bent welkom om te vertellen over je overleden kindje, maar je bent ook welkom om te komen luisteren. Je kunt alleen aansluiten of samen met je partner. Het kan deugd doen om te voelen dat je niet alleen bent in je verdriet en om herkenning bij andere ouders te ervaren.

Sommige praatgroepen vertrekken vanuit een thema, maar er blijft steeds ruimte voor je eigen verhaal en wat er op dat moment sterk in je leeft.

De gesprekken worden geleid door medewerkers van de vereniging. Zij zijn geen therapeuten, wel lotgenoten, in een verder stadium van hun rouwproces. Ze bieden geen pasklare oplossingen, maar zijn er om te luisteren en mee op weg te gaan.

In onderstaande agenda vind je de geplande praatgroepen terug. Als je op de praatgroep zelf klik, zie je de locatie en eventueel een inschrijvingslink.

PRAATGROEP IN HERENT

(Zaterdag 14u-17u, data in de kalender)

Tweeperenboom
Dorpsstraat 1
3020 Herent

info@metlegehanden.be, inschrijven verplicht

Er is parkeerruimte aan de kerk, en aan het sportcentrum op 100 m wandelafstand. Treinstation Veltem op 800m wandelafstand.

PRAATGROEP IN ANTWERPEN

( data in de kalender)

Koetshuis “Berrefonds”
Sint-vincentiusstraat 12
Antwerpen

info@metlegehanden.be of berrefonds@hotmail.com

In samenwerking met het Berrefonds

PRAATGROEP IN HASSELT

(data in de kalender)

Vrijzinnig Punt Hasselt
A. Rodenbachstraat 18
Hasselt

info@metlegehanden.be 

Verantwoordelijke: Nathalie Van Mol

Copyright 2023 Met Lege Handen
Back To Top